Veselīgs uzturs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
vēdera pūšanās, normalizēt vēdera izeju, zarnu trakta darbības uzlabošana, laba pašsajūta, sabalansēts uzturs , , veselīgam ikdienas uzturs , satur gammalinolēnskābi , satur vitamīnu E. stimulē imūnsistēmu, normalizē

Biroja fitness, TIDIDI, SIA

Biķernieku 77, Rīga LV-1039
Vingrošana veselībai, Veselības vingrošana, Vingrošana un veselība, Veselība caur vingrošanu, Vingrošana labai veselībai, Veselīga dzīvesveida vingrošana, Vingrošana veselības labā, Vingrošana un labklājība, Vingrošanas nodarbības, Muguras vingrojumi, Ergonomika, Vesels birojs, Fizioterapijas vingrojumi mugurai, Muguras sāpes

VIJUMI, SIA

"Rožnieki" , Elejas pagasts, Jelgavas nov. LV-3023
Bio sparģeļi, sparģelis, bio, eleja, pašlasīšana, bio dārzeņi, veselīgs uzturs , dārzeņi, zaļais sparģelis

Dabas laboratorija

Dārza 29A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

Krišjāņa Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

Krišjāņa Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Krišjāņa Valdemāra 17A, Rīga, LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Veselīga uztura atbalstītāju biedrība

Tartu iela 1 – 6, Daugavpils, LV-5422
Informācija no uzņēmumu reģistra

Veselīgā uztura laboratorija, SIA

Puķu iela 7 k-4 – 60, Jūrmala, LV-2008
Informācija no uzņēmumu reģistra

Veselīga dzīvesveida klubs

Vītolu 5-1, Liepāja, LV-3401
Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji

Sporta pasaule

Rāmava, Mākoņu 24, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
trenažieri, kardio trenažieris, atx smita mašīna ar muguras bloka opciju, fitnesa inventārs, sporta uzturs , , veselīgs dzīvesveids, vesels, sporta pasaule, 

Malus, SIA

Pils 13A - 3.st., Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
dziedniecība, dziedniece Siguldā Anna, Uztura speciāliste Siguldā Ingrīda Mergupe, viscerālā terapija, veselīgs , Osteopāts Siguldā, manuālā terapija Siguldā, uzturs pēc asinsgrupām, asinsgrupu diēta, bērna uzturs .

FFM, SIA

Raiņa 56c, Madona, Madonas nov., LV-4801
Sporta uzturs . Sintētiskie multivitamīni veselības stiprināšanai., Veselīgs uzturs cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu. Sportista ēdienkarte. Veselīgs uzturs sportojot.